specialist
HomeOver ons
vers
OVER ONS
Firat Bakkerij is dé specialist in Lahmacun (ook wel bekend als Turkse pizza) en Döner Pide Brood. Het familiebedrijf is gevestigd in Hedel.
De Lahmacuns liggen in de schappen van diverse grote Nederlandse supermarkten en ook in veel etnische supermarkten. Daarnaast worden de producten gebruikt door de horeca. Firat Bakkerij levert met meerdere bestelbussen dagelijks door heel Europa.
Pand met logo Firat bakkerij
HISTORIE

De ambitieuze broers begonnen in 1996 als een lokale bakker in Apeldoorn.
De regio maakte gauw genoeg kennis met de authentieke deegwaren van deze bakkerij. Al snel kwam ook de vraag naar de ambachtelijke deegwaren vanuit diverse streken door het land. Om de groei aan te kunnen, besloten de broers om in Apeldoorn een grotere bakkerij te vestigen. Ondertussen wordt vanuit het hoofdkantoor in Hedel heel Europa bediend.

quote
AUTHENTIEK

Firat Bakkerij bereidt deegwaren volgens een eeuwenoude traditie in Mesopotamië: het gebied tussen de rivieren Eufraat (in het Turks: Firat) en Tigris in het Midden-Oosten. Kenners zeggen dat je hier de lekkerste Lahmacun van de wereld kunt eten. Het gebied wordt beschouwd als de oorsprong van het hedendaagse brood.

Firat Bakkerij bewerkt brood op ambachtelijke wijze. De Lahmacun wordt op hoge temperatuur gebakken in de steenoven. Deze manier van werken levert brood en pizza's op met een authentieke smaak en textuur.

TOPKWALITEIT

Firat Bakkerij biedt klanten topkwaliteit in deegwaren.
Voor zowel het Döner Pide Brood als de Lahmacun worden alleen de fijnste ingrediënten gebruikt. Zo bestaat de topping van de Lahmacun uit 100% halal vlees met een saus die uniek is in zijn smaak en met zorg is gemaakt.

Het brood en de pizza's worden verpakt in handzame dozen, voor optimale hygiëne en gebruiksgemak. Firat Bakkerij produceert al jaren onder het EG-nummer 207525 en beschikt over FSSC 22000 en het Halal certificaat.

Dozen voor vervoer turkse pizza, döner en dürüm
ONZE CERTIFICATEN
certificaten ecc haccp fssc 22000
ONZE CERTIFICATEN
certificaten ecc haccp fssc 22000
Image

Koningskampen 16
5321 JK Hedel

+31 85 732 5000

+31 61 822 6672

info@firatbakkerij.nl

Image

Koningskampen 16
5321 JK Hedel

+31 85 732 5000

+31 61 822 6672

info@firatbakkerij.nl